Privatlivspolitik for webberau BornCreative

Vi hos webberau BornCreative indsamler kun persondata, når det er relevant for vores aktiviteter, og vi vil kun indhente persondata, der er relevant for din interaktion med os.

 

Indsamling, behandling og brug af persondata
Vi overholder gældende lovbestemmelser ved indsamling, behandling og anvendelse af persondata.
For at kunne levere vores produkter og ydelser samt forbedre din brugeroplevelse, kan vi indsamle oplysninger som navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.
Vi indsamler og behandler dine persondata, når du f.eks. besøger vores hjemmeside, tilmelder dig vores tjenester eller kommunikerer med os via spørgsmål, reklamationer eller feedback.

 

Dataansvarlig
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger hos webberau BornCreative” refererer til BornCreative Webbureau, registreret med CVR-nr. 43274740, med kontaktinformation som følger:
Telefon: 91 91 38 91
Email: hej@borncreative.dk
Adresse: Kochsgade 35A , 5000 Odense C

 

Formål og retsgrundlag for behandling
Vi indhenter dine almindelige kontaktoplysninger for at levere de produkter eller ydelser, du har købt. Din e-mailadresse bruges til at sende ordrebekræftelser og leveringsbekræftelser. Hvis du har givet samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve, og du har altid mulighed for at afmelde dig.
Vi sletter dine oplysninger (undtagen e-mailadressen, hvis behandlingen er baseret på samtykke) fem år efter modtagelse af varen eller ydelsen.

 

Beskyttelse og deling af personoplysninger
Vi deler ikke dine persondata med tredjeparter uden for vores tjenesteudbydere. Vores hjemmeside og data opbevares sikkert hos Hetzner Online GmbH. Eksterne tjenesteudbydere behandler kun data i overensstemmelse med vores instrukser og lovgivningen.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om adgang, rettelse og sletning af dine persondata. Du kan også protestere mod behandlingen af dine personlige data og indgive klage til relevante databeskyttelsesmyndigheder. Ønsker du at ændre eller fjerne dine oplysninger fra vores systemer, kontakt os venligst på mailadresse hej@borncreative.dk.

Er du klar til at tage den første skridt i dag?

Kontakt os ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på

91 91 38 91